Heb je interesse om hier jouw banner of flyer te plaatsen? Klik dan  hier voor informatie.

 

Centaur Cheiron Tango Salon

 

Over ons

 

Centaur Cheiron Tango Salon is een plek voor de Argentijnse tango en bestaat sinds 2012. Vanuit passie voor de tango hebben zijn initiators hem opgericht om deze grote liefde verder te kunnen delen met anderen. In deze tijd van snelle en oppervlakkige communicatie biedt onze salon door de tango een gezellige en  natuurlijke vorm van sociale interactie tussen mensen door muziek, dans, poëzie, optredens etc.

 

Het is een internationale ontmoetingsplaats voor mensen,  kunst en cultuur, gebaseerd op de traditie en vooruitkijkend.

 

Hij is klassiek, intiem en met een knipoog eigentijds verrassend.  Het is een plek met de allure van de Milongas in Buenos Aires en waar je je meteen  thuis voelt.

 

Centaur Cheiron Salon creëert de sfeervolle en warme omgeving waar je regelmatig ontspannen kunt dansen op zeer  zorgvuldig gekozen dansmuziek of live muziek van toegewijde muzikanten.  Hier kan je lekker genieten van de muziek en de dans, gezellig met andere mensen kennis maken, en je laten verwonderen en inspireren door bijzondere ontmoetingen met mensen uit allerlei streken en van verschillende achtergronden, onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Ons team bestaat onder andere uit  Roudaina (Rho) en Fatiha (Al-Fa), die met veel toewijding een gevarieerd aanbod aan activiteiten ontwikkelen. Het doel van ons team is het constant realiseren van boeiende evenementen rond de tango die iedereen aanspreken.

Gastvrouwen Al-Fa en Rho

xw

Email:      info@centaurcheiron-salon.nl

Telefoon: 06-27565394